Studiu de caz | câștigând SERP estate

 

Colaborarea dintre Fujix Optimization și acest client a început în luna Octombrie 2021 și a venit cu soluția perfectă la problema cea mai mare a blog-ului acestui site: traficul.În momentul de start al colaborării, blog-ul avea un număr aproximativ de 0 sesiuni pe zi. Plecând din acest punct, am creat o strategie SEO foarte bine pusă la punct, care a targetat și a urmărit remedierea problemelor legate de trafic. Prin intermediul acesteia, am reușit să creștem numărul de sesiuni la 164 în ziua de peak.

 

De asemenea, articolele SEO realizate în baza structurilor și recomandărilor noastre au generat până în acest moment mai bine de 10k de sesiuni.Clientul 

 

Clientul de față reprezintă un site pentru anunțuri imobiliare dedicat atât profesioniștilor, cât și neprofesioniștilor. Mai exact, acesta este practic o platformă intermediară între cei care doresc să vândă/ închirieze și cei care doresc să cumpere/închirieze imobiliare. Anunțurile pe acest site pot fi puse atât de agenți și ansambluri imobiliare, cât și de proprietari obișnuiți.

 

Clientul a apelat la Fujix Optimization din dorința de a obține o strategie de creștere a numărului de vizite pe blog și, implicit, a notorietății și vizibilității brandului în sine. Astfel, la începutului lunii Octombrie 2021, am realizat o strategie SEO care a dus la crearea următoarelor articole vedetă, ce au obținut împreună un total de peste 70% din traficul generat. Topicurile acestora sunt:

 

  1. Contract de comodat;
  2. Contract de vânzare-cumpărare;
  3. Cine și când se plătește comisionul agenției imobiliare;
  4. Contract de donație.
Problema 

 

Așa cum am mai spus, problema principală a blog-ului era legată de trafic. Mai exact, deși acesta producea content constant, nu reușea să obțină trafic organic.
Soluția

 

Pentru a rezolva problema blog-ului site-ului de imobiliare, am realizat structuri și articole optimizate SEO, care îndeplinesc următoarele funcții esențiale pentru orice articol de succes:

 

  1. Sunt ușor de citit;
  2. Sunt așezate corect și armonios în pagină;
  3. Conțin informație utilă și corectă.

 

 

 

Rezultatele 

 

Strategia implementată de către noi a dus la următoarele rezultate:

 

  1. Peste 10k sesiuni totale pentru articolele realizate;
  2. Peste 5k vizite pentru articolul /contract-de-comodat/;
  3. Peste 1k vizite pentru articolul /contract-de-vanzare-cumparare/.

Devino următorul nostru studiu de caz!

Programează un call cu noi și povestește-ne despre businessul tău.