Fujix Optimization - Articole și Servicii SEO care te pun pe Hartă

Ești în Neamț și vrei să faci SEO / știi mai multe despre SEO?

Întâlnește-te cu noi la cafea / bere / o tură de stadion.

Bun venit la Fujix Optimization – partenerul tău de încredere în domeniul optimizării SEO în Piatra Neamț!

(noi chiar suntem de încredere, drept dovadă încă lucrăm cu clienți cu care am început în 2021 – Kooperativa 2.0, Bărbatul Superior)

 Suntem dedicați să aducem rezultate tangibile afacerii tale, crescând vizibilitatea online și generând trafic relevant către site-ul tău sau profilul de Google Business.

 

Obiectivele noastre sunt simple și clare: să avem clienți (mai mult decât) mulțumiți și, prin serviciile companiei noastre, să le creștem traficul într-o măsură în care aceștia să nu mai știe ce să facă cu el.

Cu o abordare bazată pe onestitate, comunicare, calitatea muncii și orientarea către rezultate, firma SEO a noastră îți oferă soluții personalizate și să te ajutăm să obții succesul online pe care îl meriți.

 

Serviciile noastre de optimizare SEO sunt concepute pentru a-ți oferi o prezență online puternică și pentru a-ți crește vizibilitatea în motoarele de căutare.

Printre acestea se numără link building-ul, auditul tehnic al site-ului, auditul EEAT, auditul de conținut, auditul de Google Business Profile, scrierea de articole SEO și optimizarea on-page.

 

Cu toate că Fujix Optimization a fost fondată în 2021, experiența noastră în domeniul SEO se întinde pe parcursul a peste 6 ani. Matei Fuioagă, fondatorul nostru, a adus rezultate remarcabile pentru zeci de clienți, generând zeci de mii de vizite. Unul dintre clienții noștri (site de anunțuri top3 în România) a înregistrat o creștere de 3,3 milioane de vizite anuale, comparând anul 2021 cu 2019. Pentru mai multe detalii și studii de caz, te invităm să arunci o privire în secțiunea „Studii de Caz” de pe site-ul nostru.

 

Unul dintre avantajele colaborării cu Fujix Optimization este faptul că suntem singura firmă din Piatra Neamț specializată în SEO local. Putem aduce afacerea ta pe primele poziții în Local Pack și Local Organic, așa cum ne poți găsi și pe noi pentru căutările „SEO Piatra Neamț” sau „servicii SEO Piatra Neamț”.

 

Un alt lucru ce ne diferențiază de agențiile SEO este organizarea pe care o avem și transparența de care dăm dovadă, astfel tu vei ști în orice moment care este valoarea pe care o primești pentru banii pe care-i dai.

 

Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile tale specifice și pentru a începe colaborarea cu Fujix Optimization. Echipa noastră de experți în optimizare SEO este aici pentru a-ți oferi soluții personalizate și pentru a-ți transforma afacerea într-un jucător puternic pe piața online din Piatra Neamț (și nu numai).

Ne găsești și pe
Head Office

Bulevardul Dacia nr 6, Piatra Neamț 610106

Email

Office:
seo@fujix-optimization.com

Matei, responsabil SEO tehnic & link building:
matei@fujix-optimization.com

Telefon

0744 248 713
Matei Fuioagă

Interesat/ă de serviciile noastre?

Programează un call și spune-ne cum crezi că am putea să le folosim în avantajul tău.