SEO on page

seo on page

 

Alte beneficii:

 • Îmbunătățirea în căutările cu specific local. Surprinzător sau nu, optimizarea on-page a LP-ului către care trimite profilul tău de GMB te va ajuta să rankezi mai bine și în căutările locale.
 • Creșterea valorii și a autorității paginii. În momentul în care pagina (LP-ul) pe care ai optimizat-o este accesată din nou de Google, acesta va observa diferența și pagina va căpăta alte valențe în ochii motorului de căutare.
 • Îmbunătățirea CTR. Modificarea meta tagurilor (meta title și meta description, care sunt elementele afișate în Google în cadrul rezultatului) va crește implicit click-through rate (rata de click), dacă sunt corect optimizate și ‘atrăgătoare’.
 • Utilizatorul ajunge mai ușor de pe o pagină pe alta. Una dintre măsurile luate în optimizarea on-page este internal linking, astfel creezi autoritate pentru paginile către care trimiți și îi dai ocazia clientului să citească și alte materiale de pe siteul tău (chit că e vorba despre alte LP-uri sau că e vorba despre o resursă pur informațională precum articolul).
 • Google înțelege mai bine despre ce este pagina. Prin intermediul schema markup (structured data), care este o bucată de cod specifică fiecărei tipologii de pagini, Google înțelege mai bine și mai repede informații despre acea pagină.
 • Utilizatorul înțelege mai bine despre ce este pagina.
 • Apariția în Google Images. Dacă imaginile din pagina ta sunt relevante și au elementul tehnic alt_tag specificat și optimizat, acest lucru va favoriza apariția în Google Images a siteului tău, prin intermediul acelor imagini.
seo on-page

 

 

Care sunt etapele pe care le urmăm în cadrul optimizării SEO On Page, la Fujix Optimization?

 

SEO On-page – o cale sigură către succesul business-ului tău online.

Ajută-ți site-ul să se prezinte mai bine în fața motoarele de căutare! 

Cum poți face asta? Simplu! Prin implementarea corectă a acțiunilor de On-Page SEO, motoarele de căutare vor fi ajutate să înțeleagă mult mai bine business-ul tău și conținutul acestuia. 

Astfel, software-ul de căutare va identifica dacă site-ul este relevant pentru utilizatori sau nu.

Însă de unde să știi care sunt aceste acțiuni? E simplu! Ne ocupăm noi de tot ce e nevoie pentru a ne asigura că site-ul afacerii tale se poziționează cât mai sus în listele de rezultate ale Google.

Dar îți vom prezenta succint care este procesul nostru de optimizare on-page, pentru a te asigura că ești pe mâini bune.

 

 

 

Ce este SEO On Page și de ce este important? 

 

SEO On Page reprezintă un proces de optimizare al conținutului paginilor site-ului tău web și a restului elementelor din pagină, tehnice sau nu, ce are ca obiective, laolaltă cu backlink-urile, obținerea unei poziționări cât mai bune în lista de rezultate a motoarelor de căutare și creșterea traficului organic de calitate.

Pentru a atinge aceste obiective vom folosi următoarele tactici:

 • optimizarea conținutului site-ului sau al paginilor pentru a fi unul de înaltă calitate și relevant utilizatorilor,
 • optimizarea etichetelor (meta titluri, meta descrieri),
 • imaginilor,
 • linking-ului intern
 • și experienței utilizatorului per total.

De ce este important să aplicăm aceste lucruri?

Google analizează în mod permanent relevanță conținutului site-urilor pe baza cuvintelor cheie care sunt folosite de către utilizatori în căutări. Dacă conținutul site-ului tău web nu este optimizat corespunzător, Google va considera site-ul tău irelevant pentru aceștia. 

În schimb, dacă ai updatat conținutul în așa fel încât să fie relevant și util pentru căutările dorite, la următoarea vizită pe siteul tău va lua la cunoștință și te va ridica în rezultatele căutărilor, poate chiar te va face sa apari pe căutări noi.

 

 

 

Ce sunt cuvintele cheie și ce presupune procesul de Keyword Research? 

 

Cuvintele cheie sunt cuvintele sau expresiile pe care oamenii le introduc în motoarele de căutare pentru a găsi o anumită informație sau pentru a întreprinde o acțiune. 

Cunoașterea acestor cuvinte este un aspect extrem de important deoarece trebuie să știi pentru ce căutări vrei să apari în Google. Altfel, orice fel de optimizare se poate numi oricum, numai SEO nu.

Cum găsești cuvintele cheie potrivite? Și, odată ce le-ai găsit, cum le folosești într-un mod care să îți ajute site-ul să se claseze mai sus în rezultatele căutării? 

Aici intervenim noi.

Vom identifica căutările publicului tău țintă prin intermediul unor tool-uri special dedicate keyword research-ului și vom face o selecție atentă a tuturor cuvintelor care te vor ajuta să te clasezi cât mai sus în topul rezultatelor motoarelor de căutare.

( ✔️ Vezi aici articolul care tratează în detaliu cuvintele cheie: https://fujix-optimization.com/cuvinte-cheie/)

 

 

 

Recomandări de Meta Tag-uri, Heading-uri și structuri de URL 

 

Odată identificate cuvintele cheie importante pentru afacerea ta, le vom integra cu grijă în cadrul Meta Tag-urilor, Heading-urilor și structurilor de URL.

Iată care sunt perspectivele noastre și cum vom face asta: 

 1. Meta titlul: acest element este primul lucru pe care utilizatorul îl vede în rezultatele căutărilor și trebuie să fie scris în așa fel încât să convingă potențialul client să intre pe acest site. Pentru a ne asigura că acest lucru se întâmplă, meta titlul va conține cuvinte cheie specifice businessului tău, și numele businessului ori un Call to Action.
 2. Meta descrierea: acest element reprezintă al doilea lucru care îi apare utilizatorului când se uită la unul dintre rezultatele de căutare. Pentru a ne asigura că atragem atenția potențialilor clienți, descrierea va fi scrisă sub formă de anunț de vânzare și va conține cuvinte cheie conforme cu căutările cele mai populare și conținut care să-l atragă să dea click (sub formă de emojis, Call to Action);
 3. Headinguri: printre tag-urile cele mai importante se numără <H1>, <H2> și <H3>. Headingurile reprezintă, atât în ochii utilizatorilor, cât și în ochii motorului de căutare, un schelet al paginii, pe care se construiește ulterior conținutul. Noi ne vom asigura că aceste taguri sunt folosite corespunzător.

 

 

 

Optimizare și creare de conținut 

 

Cuvintele cheie nu trebuie ignorate nici atunci când vorbim despre optimizarea și crearea de conținut. 

Mai exact, va trebui să le introduci și în corpul textului, nu doar în meta taguri și headinguri. Însă nu în exces.

 

 

Experiența utilizatorului 

 

Experiența utilizatorului (UX) se referă la felul în care o persoană se simte când folosește un produs, sistem sau serviciu. 

În cazul de față este vorba de modul în care interacționează cu pagina odată ce a intrat pe aceasta.

Și acest aspect este relevant, iar motorul de căutare are metode de a identifica și calitatea acestui aspect, astfel decizând dacă va urca sau coborî pagina noastră în cadrul rezultatelor de căutare.

 

 

 

Secțiunea FAQ

 

Q: Care este lungimea recomandată a unui URL?

Lungimea recomandată a unei adrese URL este între 60 și 70 de caractere. Această lungime asigură lizibilitatea URL-ului și afișarea sa în întregime în lista de rezultatele a motoarelor de căutare. 

 

Q: Cât de importante sunt headingurile pentru o pagină din site?

Heading tag-urile sunt foarte importante pentru o pagină din site deoarece acestea definesc structura în HTML a site-ului atât pentru roboții de căutare, cât și pentru cititori. Acestea se asigură de prioritizarea și organizarea corectă a conținutului în pagină.

Interesat/ă de serviciile noastre?

Programează un call și spune-ne cum crezi că am putea să le folosim în avantajul tău.