Săptămânala de SEO 6 decembrie 2023

Săptămânală de SEO 6 decembrie 2023

Astăzi nu povestim mult.

Bard este cu siguranță un produs foarte bun. Mai ales că este free 😀 și că avea acces la internet înainte de chatGPT (care și în momentul de față permite acest lucru doar în varianta plătită).

👁️‍🗨️📰Urmărește link-ul: https://www.searchenginejournal.com/google-bard-director-talks-usage-ethics-and-competitive-advantage/502965/

Google va îmbunătăți apariția în search în conformitate cu anumite elemente din schema markup de tip Organization

Astfel vom avea parte de rezultate ce oferă informații relevante despre un anumite business sau brand direct în motorul de căutare.

👁️‍🗨️📰Urmărește link-ul: https://www.searchenginejournal.com/google-enhances-search-with-support-for-organization-meta-data/502627/

De ce e bine de inclus content gap în strategia de SEO

Observarea de content gap reprezintă observarea de rapoarte în ceea ce privește cuvintele cheie pentru care competiția are pagini corespunzătoare și obține trafic, iar siteul nostru nu. Acest content gap se poate face cu tooluri de SEO precum Ahrefs.

Dacă ce am zis mai sus nu te convinge,👇

👁️‍🗨️📰Urmărește link-ul: https://searchengineland.com/content-gap-analysis-seo-strategy-435262

Practica bate teoria.

Vrei să afli mai multe despre SEO, aplicat, pe clienți și situații reale? Programează un call de 15 minute cu Matei în Calendly și hai să creem o situație win-win!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *