Raportare & monitorizare

Aceasta este o etapă importantă pentru a înțelege exact ce facem pentru tine și ce obții tu din asta.

Pentru a putea ține sub observație toate aspectele ce țin de activitatea noastră, noi realizăm un fișier individual pentru fiecare client, ce cuprinde toate informațiile necesare, sub formă de raport de Google Sheets. Această monitorizare și raportare este disponibilă pentru toate pachetele, în felul următor:

  1. Pachete sub 1000 de euro: Raportare standard;
  2. Pachete peste 1000 de euro (și începând cu luna a patra a colaborării): Raportare care include și un raport în Google Data Studio, ce prezintă rezultatele eforturilor de SEO de până atunci.

 

 

 

Raportul de Google Data Studio

 

 

 

 

Raportul de Google Sheets – pentru toți clienții

 

Pe toată perioada colaborării vei avea acces la un workbook individual de brand, unde vei putea urmări progresul tuturor task-urilor implementate până la momentul respectiv, dar și cel al celor ce urmează să fie realizate.

Practic, în acest workbook vei vedea o statistică clară a task-urilor SEO realizate sau în curs de desfășurare, a content-ului publicat și a backlink-urilor realizate până în acel moment.

 

 

 

Monitorizarea și raportarea cuvintelor cheie

 

Un alt serviciu pe care îl oferim, dar doar la cerere, este monitorizarea cuvintelor cheie importante pentru afacerea ta. Acest lucru se realizează în urma unei discuții despre aceasta metodă de raportare și scopul ei.

Interesat/ă de serviciile noastre?

Programează un call și spune-ne cum crezi că am putea să le folosim în avantajul tău.