Traffic Projection

 

 

 

Ce este Traffic Projection?

 

Traffic Projection este ceea ce noi definim a fi un pronostic asupra creșterii traficului organic ce se va întâmpla la nivelul siteului clientului odată ce vom fi început să lucrăm cu acesta.

Astfel îți vom comunica care este numărul de sesiuni pe care ți le vom aduce în plus, pentru a putea să le compari cu prețul pe care ți-l cerem și să iei o decizie cât mai informată în ceea ce privește colaborarea cu noi.

 

 

 

Cum funcționează Traffic Projection?

 

Dacă siteul tău are date suficiente în Google Analytics pentru cel puțin ultimele 12 luni, atunci vom putea să le folosim, împreună cu date despre competitori extrase din toolul de SEO denumit Ahrefs, punându-le într-un agregator de date ce va genera proiecții pentru 4 scenarii

  • cel în care continui să nu faci eforturi pe SEO – Business as Usual;
  • cel în care crești pentru cuvintele cheie pe care rankezi deja în momentul de față;
  • cel în care crești pentru cuvinte cheie noi (pe care deja rankează competitorii);
  • cel în care crești atât pentru cuvintele cheie existente, cât și pentru cele ale competitorilor.

Dacă nu avem date suficiente în Google Analytics (sau nu poți să ne dai acces din motive de confidențialitate), atunci vom folosi cifre din Ahrefs (nu aceleași menționate mai sus) pentru a face un calcul manual asupra creșterilor de trafic ce urmează să se întâmple pentru tine odată ce începem colaborarea.

Practica bate teoria.

Vrei să înveți SEO, aplicat, pe clienți și situații reale? Programează un call de 15 minute cu Matei în Calendly și hai să creem o situație win-win!