Despre noi

Acest start-up a început ca o afacere de familie în Octombrie 2021, datorită pasiunii noastre comune legate de tot ce înseamnă SEO și a dorinței de a contribui la creșterea altor business-uri, prin intermediul cunoștințelor noastre.

 

 

Cine suntem?

 

Noi suntem Matei și Alex Fuioagă, doi frați din Piatra Neamț care s-au decis să-și unească abilitățile într-un scop și pentru un bine comun.

Misiunea noastră este să livrăm SEO de înaltă calitate pentru toți clienții noștrii și să ne asigurăm că afacerea lor își atinge potențialul maxim prin intermediul strategiilor și campaniilor pe care noi le creăm și oferim.

În momentul de față, echipa noastră este formată din 4 persoane, cu o experiență de peste 11 ani în acest domeniu, uniți datorită dorințelor noastre de a ne dezvolta continuu și a livra servicii de calitate aliniate cu schimbările frecvente ale domeniului și pieței.

Testimonial video

Testimonial Miumin Muammer – owner al proiectului de masculinitate și dezvoltare personală Bărbatul Superior

 

Vezi studiul de caz.

 

 

 

 

Ce servicii oferim, cine suntem (echipa extinsă) și ce-am făcut în 2022 

 

Zic să lăsăm acest PDF să vorbească, în locul unui bloc de text. Dacă ești curios, click aici.

Fii următorul nostru studiu de caz!

Dă click pe butonul de mai jos, completează formularul din pagină și hai să pornim împreună în călătoria spre mai multe leaduri, brand awareness, vânzări, poziționare favorabilă în Google.